A honlapon film, könyv és honlap ajánlást találtok.

Olyan filmeket és filmsorozatokat szeretnék nektek ajánlani, amik nekem nagyon tetszettek, tetszenek. Nem csak vámpíros témájúak lesznek hanem mások is. Remélem elnyeri tetszéseteket. Jó film nézést, olvasást kívánok!

THE VAMPIRE DIARIES

The Vampire Diaries (Vámpír naplók)

RÖVID LEÍRÁS:

L. J. Smith Vámpírnaplók című regényei alapján készült, misztikus-romantikus sorozat.

A történet egy Mystic Falls nevű kis városkában játszódik, ahol a történelem során számos megmagyarázhatatlan és különös haláleset történt, melyet később állattámadással magyaráztak.
Ebben a városban él Elena, öccsével és nagynénjével. Elena pár hónappal a történet kezdete előtt, elvesztette a szüleit egy autóbalesetben, amit ő túlélt. Az eddig népszerű lány most legszívesebben menekülne a világ elől, kívülállónak érzi magát, szakít a barátjával. Ráadásul otthon is gondok támadtak ez öccsével, aki droggal próbálta feldolgozni szüleik halálát.
Ekkor érkezik a városba és az iskolába egy új fiú: Stefan Salvatore. Elena végre kiutat talál az elkeseredettségéből, hónapok óta először igazán boldognak érzi magát a fiú mellett. Ám hamar kiderül, hogy Stefan igazából egy vámpír, persze nem a rossz vámpírok közül való, ő jó útra tért és nem öl embereket, helyette állatokból táplálkozik. Nem sokkal utána megérkezik Stefan bátyja is, Damon, aki szintén vámpír, ám ő a rosszabb fajtából való és embereket öl meg a lebukást kockáztatja a város vezetősége előtt, akik tudnak a vámpírok létezéséről. Stefan minden erejével azon van, hogy megvédje Elenát és megakadályozza Damon mesterkedéseit, illetve kiderítse bátyja szándékait, hogy miért is tért vissza Mystic Falls-ba és hogy visszatértének van-e köze ahhoz az aprócska tényhez, hogy Elena kiköpött mása régi közös szerelmüknek, Katherine-nek. Mindemellett a cselekmény tovább bonyolódik, mikor egyre több vámpír bukkan fel a kis városban…

MŰFAJ: misztikus, romantikus, fantasy

SOROZAT INDULÁSA: 2009

ALKOTÓK: L. J. Smith, Julie Plec, Kevin Williamson, Marcos Siega, Kevin Bray

SZEREPLŐK:
Nina Dobrev - Elena Gilbert/Katherine
Paul Wesley - Stefan Salvatore
Ian Somerhalder - Damon Salvatore
Steven R. McQueen - Jeremy Gilbert
Katerina Graham - Bonnie Bennett
Candice Accola - Caroline Forbes
Zach Roerig - Matt Donovan
Michael Trevino - Tyler Lockwood
Sara Canning - Jenna Sommers
Matthew Davis - Alaric Saltzman
Kayla Ewell - Vicki Donovan


Damon; Elena; Stephan

vampire diaries-cast

2010. február 9., kedd

MOONLIGHT - HOLDFÉNY


Vámpírsorozat amelyben található bőven akció és természetesen szerelem

Jelenleg egy évad készült el 16 résszel. Sajnos forrást nem találtam, hogy a filmsorozatot folytatnák. Nem találták megfelelőnek a nézettséget.


Író: Trevor Munson, Ron Koslow


Rendező: Gerard Bocaccio, Rod Holcomb

Szereplők: Brian J. White (Lieutenant Carl Davis), Jacob Vargas (Guillermo), Kevin Weisman (Steve Blafour) , Alex Fernandez (Victor), Rudolf Martin (Christian Ellis), Gigi Rice (Martha Ellis), Ali Pomerantz (Young Beth's Mother), Julie Garibaldi (Tesa), Cassia Walton (Tortured Woman), Tami Roman (Maureen 'Mo' Williams), Dean O'Gorman (Daniel), Shoshana Bush (Chole Jones)

Romantikus, vámpíros sorozat.


Mick St. John, magánnyomozóként dolgozik Los Angelesben. Egyetlen titka van csupán, hogy vámpír. 60 évvel ezelőtt vámpírrá változtatta a felesége, és ezért örökre 30 éves marad. A különleges képességeit - társaival ellentétben - arra használja, hogy védelmezze az embereket és segítsen nekik. Ám egy nap felbukkan a vonzó riporternő, Beth Turner...


A film sorozatot innen töltheted le (kat. a képre):


http://image.hotdog.hu/_data/members3/251/653251/images/Moonlight.jpg

Amit a Moonlight-ból a vámpírokról tudunk:


A vámpírok mélyhűtőben alszanak. Ami azért eléggé elgondottató... Hogyan oldják meg, hogy nem fagynak hozzá a hűtő falhoz, mikor is alsóneműben alszanak.
A fokhagyma nagyon ízletes feltét a pizzán és egyeltalán nem veszélyes a vámpírokra nézve. Hacsak nem éppen randin vannak
Mick: "Hints rám szentelt vizet, én csupán csak vizes leszek. Mutass felém keresztet, ha ettől jobban érzed magad. Ja, és nem fogok denevérré változni, ne is várd!"
Mick: "Mielőtt a henteshez mész vérért, előbb keresd fel a helyi hullaházat, hiszen az emberi vér sokkal izletesebb, mint az állati."
Nem válik porrá a vámpír napfény hatására.
Mick: "A karó nem öl meg minket, csupán megbénít. Egyedül a lángok által halunk meg, vagy ha elvesztjük a fejünket. Mármint ha szó szerint elvesztjük a fejünket. Minden más gyógyítható."
Mick: "Legtöbb vámpír nem állít határokat saját magával szemben. Én igen. Nem vadászok nőkre. Nem vadászok gyerekekre. Nem bántok ártatlanokat. Azonban van odakint pár ragadozó, akit rendre kell tanítani."
A vámpíroknak kitűnő hallásuk van.
Kimehetsz a napfényre anélkül, hogy porrá égnél, ez azonban közel sem jelenti azt, hogy a nap jóbarát. Minél többet vagy kint, annál rosszabbul érzed magad.
A vámpírok képesek felismerni annak a vérnek az illatát, amit már éreztek egyszer.
Ha ledöfnek karóval egy vámpírt, az megbénul tőle.
A digitális kamerák feltalálása előtt nem lehetett lefilmezni a vámpírokat.
A Buffy-ban ?megtanultak? ellenére nem kell behívni egy vámpírt a lakásunkba. Anélkül is be tudnak jönni.
Az ezüst mérgező a vámpírok számára.http://moderateinthemiddle.files.wordpress.com/2009/11/2007_moonlight_wallpaper_006.jpg
Nincsenek megjegyzések:

Jacob

Jacob

Kedves látogató és olvasó!

Aki még nem látta az Alkonyat című filmet, az sűrgősen pótolja, aki nem olvasta a Stephanie Meyer könyveket és szeret jó és izgalamas történeteket olvasni, az ne habozzon. Rajta!

ÚGYMOND KÖTELEZŐ OLVASMÁNY!

New Moon előzetes magyar felirattal! JÓ SZÓRAKOZÁST!

Jó jelenetek New Moon

New Moon előzetes